Vill du ha gratis bantningstips och info om nya dieter? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

(fyll i din e-mail här nedan)

Subscribe Unsubscribe

 

 

BANTAXIN

Gå ner 5 kg på 8 veckor utan träning!


Bantaxin, ersättaren till populära NuShape är ett populärt bantningspiller som till skillnad från många andra piller har en bevisad effekt. Nu senast kom det en studie från Italien som påvisade mycket god viktminskning vid användningen den verksamma ingrediensen klorogensyra. Bantaxin är revolutionerande inom bantning, aldrig tidigare har ett bantningspiller visat så bra resultat i samtliga studier som gjorts!! Du kan lätt gå ner ca 5 kg på 8 veckor! Det har gjorts ett flertal tester där goda resultat påvisat att viktminskning kan ske trots att man äter normalt. Nu slipper du ut o träna! 1 piller Bantaxin kan motsvara ca 1, 6 timmes cykletur. Du behöver alltså inte alltid äta mindre om du vill gå ner i vikt även om det hjälper till! Bantaxin innehåller bl.a ämnet klorogensyra som utvinns ur gröna  kaffebönor genom en speciell process. Detta ämne har visat sig ge tydliga resultat vid viktminskning och är patenterat.  Det fina med Bantaxin är att det hämmar sockerupptaget i tarmen. Detta är socker som kroppen normalt ska använda som bränsle.

 

BANTAXIN har nyligen ersatts av Glycotil som är en förbättrad version av BANTAXIN - Läs mer här!


I Bantaxin har det använts en patenterad formulering som innehåller extra mycket av bönornas kaloriförbrännande ämnen. Kort sagt kan man säga att Bantaxin gör så din kropp inte tar upp så mycket socker som du stoppat i dig. Bantaxin hämmar som sagt kroppens upptag av socker. Vid intag av Bantaxin får du antioxidanter i stället för kalorier. Studier visade också att Bantaxin kan värka positivt på blodsockret. Ett stabilt blodsocker anses i dag som viktig för att hålla vikten nere.

 

Tips Nr 1: Använd programmet "Vägen till drömfiguren" som du får med på köpet om du provar Bantaxin. Där får du massor av viktig information och hjälp hur du lyckas med bantningen med Bantaxin! Beställ hela viktminskningspaketet här för 0:-

Tips Nr 2: Bli medlem i någon viktklubb där du kan få stöd och pepp från andra medlemmar. Ett exempel är www.matdagboken.se där medlemskapet dessutom är gratis!

 

Klinisk studie gav mycket goda resultat:

 

1. Ospedale SS. Antonio e Margherita, Dipartemento Medico-Ambulatorio Obecita, Tortona Italien. (Deltagarna gick ner ca 5 kg på 8 veckor!)

 


 

 

 

 

 

 

Lycka till att banta med Bantaxin!

 


 

 

  • Till startsidan ViktVakten.se


    Copyright 2007-2008 viktvakten.se        E-post: info@viktvakten.se